Aprenent del gran dissenyador de productes d’Apple, Jonathan Ive.

jonathan_ive_apple_logo

¿Com ho fa Apple per a que els productes parlin per si mateixos? Ho descobrim a mans del seu responsable de producte, Jonathan Ive, va començar a Apple en el 1992. Font: John Webb

  1. Cercar i aprendre constantment. Fins i tot anant als extrems per obtenir informació i aprenentatges que ajudaran en la resolució d’un problema específic o per facilitar una nova innovació.
  2. Centrar-se en l’objectiu. Limitar el nombre de projectes permet el temps, l’espai i l’atenció per arribar a plans més alts de la creativitat i la innovació. Anar revisant els productes d’una i una altra manera, anant refinant.
  3. Obsessionar-se amb els detalls. En trobar amb un problema i estar decidit a resoldre és de vital importància però no només els problemes sinó també a l’atenció obsessiva als detalls que sovint es passen per alt.
  4. Interès a estar equivocat. Es tracta d’estar molt content d’estar equivocat, perquè llavors has descobert alguna cosa nova. Es treballa per un procés d’evolució, i veu a ‘fracassos’ com mers aprenentatges. És una actitud per intentar sortir i explorar noves idees sense la por al fracàs, una poderosa combinació de curiositat i optimisme. En conjunt, aquestes condueixen a la invenció.
  5. Facilitat i simplicitat. Necessitem aquesta part? L’exercici es converteix en un de reduir i reduir, de manera que el producte final més fàcil de fabricar i més fàcil d’usar per les persones.
  6. Ser millors, no diferents. Cal diferenciar el teu producte o servei amb la finalitat de crear i mantenir un avantatge competitiu. Ser diferent ja no és suficient… es tracta de ser millor.  El consumidor ha de veure, sentir i creure que en realitat és millor. Millor no és fàcil ja que s’enfronten a problemes i desafiaments que no hi han referències.
  7. Treballar i guanyar com a equip. Tothom amb el mateix objectiu, no hi ha egos. Hi ha una confiança col·lectiva, creença i suport mutu. Els equips de desenvolupament, màrqueting i vendes també estan igualment compromesos amb els mateixos objectius.
  8. Adoptar la tecnologia. Utilitzar la tecnologia per modelar ràpidament les idees i els escenaris per provar, aprendre i després passar a la següent iteració. Es reconeix el valor que la tecnologia pot aportar i l’utilitzar el teu avantatge.
  9. Potencia del que és bo. Ser conscient de les teves debilitats, així com els seus punts forts, i centrar-te en on es pot afegir més valor i obtenir el major èxit.
  10. Sentir un propòsit més elevat. Conservar la fe en les pròpies capacitats i dels valors fonamentals que originàriament li havia dibuixades a Apple. Creure que Apple es va posar per alguna cosa que estava més enllà de simplement guanyar diners.

I de regal…

Treballar dur. Dirigeix l’equip de disseny d’Apple mitjançant la demostració del seu compromís de tall propi i dedicació a la causa. Els resultats són d’avantguarda.

Què fa Einnova amb els productes d’Apple?

Amb els iPhones realitzem marketing a mida, comerços electrònics i aplicacions per mòbils.
Amb els iPad realitzem aplicacions i realitat augmentada mira els video exemples presentats per Einnova a la fira TotalMedia.

GRACIAS

Te contactaremos en breve

Abrir chat
1
¡Bienvenido a Einnova! ¿Tienes dudas?
Toni Biada - einnova
¡Bienvenido! Mi nombre es Toni.
Háblame y resolveré tus dudas sin ningún compromiso.